DANSES TRADICIONALS A CARDEDEU

Cada 1er divendres de mes a les 9 del vespre a la Plaça de Sant Corneli de Cardedeu (o la tèxtil Rase en cas de pluja)

dijous, 29 d’octubre del 2015

Cardanses Novembre del 2015: MIRABÈL

Aquest Novembre el Cardanses te moltes novetats!!

Per poder evitar el fred els mesos de Novembre, Desembre Gener i Febrer, farem el Cardanses els diumenges a les 12, així ballarem tot fent el vermut!



Aquest proper diumenge 8 de Novembre a més a més de la ballada a les 12h, farem dos tallers!
Així que la programació queda en:

10h: Taller de danses occitanes a la tèxtil Rase
12h: ballada a la plaça de Sant Corneli amb el grup de música occitana Mirabèl
17h Taller de cant al Tarambana

Mirabèl 
Un bon dia va arribar a Sabadell un noi que havia viscut un grapat d'anys a Occitània i que s'havia nodrit de la llengua i les tradicions d'aquella zona. Durant el seu pas per Sabadell va trobar uns músics amb qui compartir totes aquestes músiques que portava dins seu. És així com va néixer Mirabèl i com continua actualment, un grup vallesà que pretén mostrar al públic allò que en Rafèu ens va ensenyar: part de la diversitat musical d'Occitània a través de les cançons i les danses, des de les tonades més tradicionals fins a les cançons d'autor que hi han deixat marca.
Mirabèl és una sèrie de diferents projectes, que s’adapten tant a l’escenari com al carrer, que van des de la dansa fins a la música per escoltar, de la diversió a la divulgació del fet occità...
Els membres de Mirabèl són: Pol Aumedes Morell (veu, acordió diatònic), Ermengol Marcos Forniol (violí, veu) i Joan Codina Vila (pifre, pandereta, veu).