DANSES TRADICIONALS A CARDEDEU

Cada 1er divendres de mes a les 9 del vespre a la Plaça de Sant Corneli de Cardedeu (o la tèxtil Rase en cas de pluja)

dijous, 27 de novembre del 2014

La Portàtil FM a Cardanses


El proper divendres 5 de desembre tenim al Cardanses a la Portàtil FM


Són músics del Maresme, del Vallès i de Barcelona

Dins del seu repertori hi ha música dels Països Catalans i d’on sigui, per tal de poder captivar al públic. Previsió i improvisació; el benestar d’allò bonic, l’oxímoron “lúcida bogería”, el sol i la lluna, el llevar-se d’hora, el viatjar i l’anar a dormir tard. Tot plegat no res, però per ells és molt: no paren, feliços com uns gíngols (fruit comestible del ginjoler –arbre que amb la seva fusta es fan les gralles i tenores- que al caure a terra fa uns saltets).


Música per les orelles, pels peus, pel país i per la gent d’empenta, música propera, ben conjuntada, d’instruments elementals i immortals, d’instrumentistes incombustibles i ben arrelats. Sense estridències, convençuda, que va fent el seu camí.


Com l’anterior vegada la ballada és gratuïta però per tal de cobrir despeses i poder pagar els grups que vinguin a tocar creiem oportú demanar que, aquells que pugueu, feu una petita aportació de manera voluntària.


Us esperem!!!

Dia: 5 de desembre del 2014
Hora: 21h
Lloc: Plaça de Sant Corneli (en cas de pluja a la Tèxtil Rase)




3 comentaris:

  1. La Portàtil és un dels grups amb més solera en el ball folk del nostre país. Quan vam recuperar les festes tradicionals a Hortsavinyà (serra del Montnegre), amb la Portàtil vam recuperar també els balls (anys 1997 i 1998).

    ResponElimina
  2. Fan balls de parella i de cercle, iuhuuuu!

    ResponElimina